Pomppueläin toimii pomppupallon tapaan mutta on hauskassa eläimen näköisessä muodossa. Poppueläin sopii hyvin sekä nuoremmille että vanhemmillekkin lapsille. Pomppueläintä voi käyttää hyvin sekä ulko- että sisätiloissa, ja ei ole ollenkaan vaikea pestä. Lapset rakastavat pomppueläimiä niiden hassun ja söpön ulkomuodon ja pomppumahdollisuuksien takia. Pomppueläin toimii sekä liikunatana että leikkikaluna, joka auttaa lasta näkemään liikunnan hauskana aktiviteettinä. Kuka ei tyykkäisi hypellä ympäriinä söpön tai hauskan eläimen kyydissä?

Auttaa lapsen kehityksessä

Pomppueläimellä pomppiniminen auttaa lasta testatusti harjoittamaan tasapainoa, kordinaatiota ja motoriikkaa turvallisella tavalla. Samanaikaisesti hyppiminen ja pomppiminen on hauskaa! Näin lapsi pääsee helposti ja hauskalla tavalla liikkumaan. Tällä tavalla lapsen kehon kehitys voi oll lapsellekkin hauskaa, eikä tunnu yhtään rankalta. Pommpueläimillä voi myös leikkiä ystävien kanssa, joka taas auttaa lasta sosiaalisien taitojen kehityksessä.

Millaisen pomppueläimen valitsen?

Pomppueläimiä on monia erinlaisia, ja pomppueläintä ostaessa pitää pitää muutama asia mielessä. Tärkeintä on varmistaa että ostaa lapselle oikean kokoisen pomppueläimen, pienelle lapselle pienempi ja isommale lapselle isompi, niin että pomppueläin kestää painon ja on lapsen jaloille hyvän mittainen. Tärkeintä on että valitsee pomppueläimen jossa lapsen jalat yltävät maahan, ettei lapsi kaadu pomppueläimen kyydistä. Onneksi pomppueläimiä on kaiken ikäisille ja kokoisille! Toiseksi tärkeintä on sitten enään lempi värin ja lempi eläimen valinta. Millaisen pompueläimen sinä haluat kotiisi?

Pomppaile ystävien kanssa!

Onko sinulla ja ystävilläsi kaikkilla pomppueläin? Nyt voitte leikkiä kaikki yhdessä, sekä kaksin että monen kanssa risommassakin ryhmässä. Ystävien kanssa on hauska leikkiä pomppukilpailua – kuka ehtii maaliin ensin? Tai jopa pomppueläinten hoitamista kuin oikeita eläimiä. Mahdollisuukset ovat loputtomat ja vain lapsen oma mielikuvitus on rajana!

Edellinen artikkeliMastermind peli
Seuraava artikkeliNuken syöttötuoli