Kesä on nurkan takana, jolloin on aika suunnata katseet pihoille. Vihertävät leikkipaikat kutsuvat perheen pienimmät nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. VidaXL tarjoaa hyviä tuotteita ulkoleikkeihin, joihin tutustumme tässä artikkelissa tarkemmin. Tämä artikkeli on sponsoroitu. 

Kesä on hienoa aikaa ulkoilla ja tutustua lähiseudun mahdollisuuksiin. Sään salliessa ulkona voi viettää lähes koko päivän, kunhan muistaa suojautua auringolta ja pitää huolta riittävästä energian ja veden saannista. Ulkoiluleikeissä voi käyttää rutkasti mielikuvitusta, mutta tietyt ulkoiluun tarkoitetut tuotteet auttavat ja tukevat leikkimistä. VidaXL tarjoaa hienoja tuotteita ulkoleikkeihiin, jotka tekevät leikkimisestä entistä antoisampaa. 

Leikki on lapselle luontaista

Leikke tekee lapselle hyvää. Se on lapselle luontainen tapa toimia ja olla. Leikki ei ole pahasta aikuisellekaan. Lapsi ja aikuinen voivatkin leikkiä yhdessä, koska se lähentää heidän välistä suhdettaan. Samalla se innostaa, rentouttaa ja antaa erilaisia elämyksiä. Leikkivinkkejä löytyy pilvin pimein kirjoista ja verkosta, josta voi katsoa inspiraatiota pahan päivän varalle. 

Leikkimisen voi aloittaa jo pienestä pitäen ja totuttaa lapsen ulkona oleiluun. Jopa nukkuva vauva hyötyy vaunuleikistä, kun se tehdään puistossa tai muualla luonnonläheisyydessä. Luonto tarjoaa upeita puitteitta kohdata ja kokea uusia tilanteita. Se opettaa ainutlaatuisella tavalla, jota ei voi suoraan verrata internetin tai pelien tuomaan siniseen valoon. 

Vanhemmatkin hyötyvät luonnon läheisyydestä. Sen on todettu vapauttavan stressiä ja se antaa hyvän paussin aivoille sisätiloista tulleesta melusta ja hälinästä. Parhaillaan ulkoiluleikit tarjoavat upeaa laatuaikaa koko perheelle, joka luo hienoja hetkiä ja muistoja. Toisin sanoen se voi vahvistaa upealla tavalla perhesiteitä samalla, kun kroppa ja mieli kiittävät. 

Mitä tuotteita VidaXL tarjoaa?

VidaXl on jokakodin verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita kotiin ja puutarhaan. Huonekalujen lisäksi sen valikoimiin kuuluu muun muassa urheilutarvikkeita. Se on myös täydellinen paikka löytää kaikki tarvittava kesäpihan kohentamiseen. Tyypillisiä tuotteita ovat muun muassa leikkimökit, aurinkovarjot, työkalut ja puutarhakalusteet. VidaXL pyrkii tarjoamaan monipuolisesti tuotteita mahdollisimman edullisesti. 

VidaXL ei ole unohtanyt perheen pienempiäkään. Sen valikoimaan kuuluu nimittäin mahtavia tuotteita lasten piha- ja ulkoiluleikkeihin. Tarjonnasta voi lukea tarkempia tietoja muun muassa upeasta pomppulinnasta, johon liitetty myös liukmäki. Tämä voisi olla hieno lisävaruste esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlille, jossa iloiset pikkuvieraat voivat pitää hauskaa valvovan silmän alla. 

Trampoliinit ovat olleet viime kesien kestohittejä ja nykyään sinisiä kehiä löytyy lähes joka pihasta. VidaXL tarjoaa hyödyllisiä turvaverkkoja pyöreisiin trampoliineihin. Urheilullisemmat leikkijät voivat kokeilla palloilutaitojaan muun muassa säädettävällä koripallosarjalla tai siihen liittyvällä setillä. 

Jos lapsi on kesäisin seikkailuhenkinen, voi hänelle harkita esimerkiksi lapsille suunnattua tiipiitelttaa, keinua tai potkuautoa. Perinteisemmästä meiningistä nauttiva voi tutkailla hiekkalaatikkoa, joka tarjotaan VidaXL-verkkokaupassa säädettävällä katolla. Valikoima on siis erittäin monipuolinen ja siihen kannattaa huolella tutustua. Jos ostajalla on kysymyksiä tuotteista tai verkkokaupasta, auttaa VidaXL:n asiakaspalvelu mielellään yhteydenotoissa. 

Edellinen artikkeliMiten käsitellä kemikaaleja?
Seuraava artikkeliPelaa pelejä netissä – lapsille ja vanhemmille