Kevään mukana tulevat ihanat ulkoleikit. Taas pääsee hiekkalaatikolla, puistoon, luontoon ja rannalle! Ihana raikkaan iman ja kevätkasvien tuoksu  tuo mukanaan ihanat lämpimien säiden leikit. Lasten kaivinkoneella lapsi pääsee ulos leikkimään eikä aika jää pitkäksi. Lasten kaivinkone on myös oiva lelu mukaan puistoon, jossa lapsi pääsee leikkimään hiekkalaatikossa, tai myös hiekkarannalle, jossa hiekankeruusta tulee vielä paljon hauskempaa omalla kaivinkoneella. Kaivinkonetta voi myös jakaa sisarusten ja ystävien kanssa, tai sitten voi jopa ryhmässä kaivella hiekkalaatikon aarteita. Lasten kaivinkoneelle on monenlaista köyttöä ja vain oma mielikuvitus on rajana! Kaivinkoneita löytyy monen värisiä niin joka lapselle löytyy se oma mieluinen.

Oma kaivausmaa

Lapsena leikkiminen on tärkeää, koska se kehitää mielikuvitusa, sosiaalisia taitoja ja lisää lapsen hyvinvointia. Lasten kaivinkone antaa lapselle mahdollisuuden leikkiä rakennustyöntekijää joka rakentaa oman maailmaansa. Omalla kaivauskoneella voi vaikka kaivaa kaikista syvimmän kuopan, oman hiekkalinnan, linnoituksen, ja jopa padon linnoituksen ymärille. Onko lapsi linnan kuninkaallinen tai vaikka linnokkeen vartija? Yhdessä ystävien kanssa on myös hauska leikkia kaivaustyömaata tai rakennustyöntekijöitä. Kuka rakentaa syvimmän kuopan tai korkeimman tornin? Lasten kaivinkoneen hyvä puoli on se että sääntöjä ei ole ja mahdollisuudet ovat lopputtomat. Jokainen lapsi voi itse leikkiä juuri niinkuin itse haluaa. Oli stten itsekseen tai ryhmässä muiden kanssa. Kaivinkoneella on aina hauska olla mukana ulkopuuhissa.

Kenelle lasten kaivinkone sopii?

Lasten kaivinkoneita suositellaan vähintään viisi vuotta täyttäneille. Kaivinkone one helposti liikutettava mutta samalla aikaa tukeva. Tällä tavoin kaivinkone on helppo ottaa mukaan puiston hiekkalaatikolle ja hiekkarannalle. Kaivinkone sopii hyvin hiekkapinnalle, eikä lapsi kaadu siitä. Lasten kaivinkone on hauska, turvallinen, klassinen ja myös edullinen lelu monelle lapselle.

Edellinen artikkeliNeuvolakorttikotelo
Seuraava artikkeliMaitotölkki