Uuden perheenjäsenen syntymä on kaunista, herkkää ja iloista aikaa. Eikö olisi ihana säilyttää neuvolakorttia neuvolakorttikotelossa joka vastaa sitä kauneutta kuin vauvan maailaan tuleminen? Jätä arkinen ja tylsä neuvolakorttikotelo pois ja vaihda tilalle sopiva uusi omaan tyyliin sopiva neuvolakorttikotelo. Näin pienestä arkisesta asiasta saa tehtyä oman näköisen ja kauniin. Neuvolakorttikotelot sopivat sekä äiteysneuvolakortille, sekä lapsen synnyttyä myös vauvan neuvolakortille.

Esteettisyys vaikuttaa mielialaan

Esteettisyys vaikuttaa tutkitusti mielenrauhaan ja omaan olemiseen. Kun ympärillä on kauniita tavaroita jotka tuovat itselleen iloa, mieli nautii. Niin miksi ei myös tekisi neuvolakortista esteettistä? Näin joka kerta kuin otat kortin esille, ihanat värit ja kuviot tuovat hyvän mielen. Varsinkin uuden vauvan saavuttua, ja arki on täynnä vauvan hoitoaskareita, kaikki pienet asiat vaikuttavat omaan hyvinvointiin. Oli se sitten pieni hetki lempi kirjan kanssa, herkullinen kuppi teetä, torkut, tai ihan vain hetken katse neuvolakorttia vauva arjen kiireessä. Voit myös valita neuvolakorttikotelon joka muistuttaa sinua pysymään optimistisenä, ottamaan hengähdystauon, tai muistamaan elämän kauneuden uuden perheen jäsenen kanssa. Varsinkin näinä aikoina on tärkeä pitää huolta itsesään ja ympäristöstään, ja vaikka ei ehdi tehdä kaikkia self-help mediaatioita, ja smoothieita, niin ainakin voi koristella muutaman positiivisen asian elämässä. Ja näillä pienillä helpoilla teoilla piristää omaa arkipäivää ja mielialaa.

Neuvolakorttikotelo on helpompi löytää

Jos sinulla on mieleinen ja kaunis neuvolakorttikotelo, neuvolakortti on myös helpompi löytää, kuin jos kortin ympärillä on vain yleinen neuvolakansi. Jos tiedät itsesi helposti kadottavan asioita, värikäs ja mieleenpainuva neuvolakorttikotelo voi olla ratkaisusi. Näin kortti löytyy myös helpommin laukusta muiden asioiden seasta. Näin ei tarviste turhaan stressata neuvolakortin olinpaikkaa, ja pystyt paremmin keskittymään antamaan vauvallesi kaiken antsaisevansa huomion.

Edellinen artikkeliHiekkalaatikko kaivuri
Seuraava artikkeliLasten kaivinkone