Legot ovat olleet kautta-aikain suosituimpia leluja lasten keskuudessa, joten ei ole ihme, että myös legopelit kiinnostavat. Legoihin liittyviä pelejä löytyy monille erilaisille pelikonsoleille ja näitä pelejä on monenlaisia, kuten on legojakin.

Klassiset legopelit

Lego-teemaisia pelejä on luotu monenlaisia taistelupeleistä seikkailupeleihin. Alun perin peleillä ei siis varsinaisesti ollut esimerkiksi mitään elokuva-teemaa, vaan tehtävänä oli edetä pelin maailmassa, joka saattoi olla saari, kaupunki, linna tai talo.

Lego Ninjago

Lego Ninjago pelit perustuvat enimmäkseen samannimisiin elokuviin, jotka ovat pyörineet aika-ajoin elokuvissa. Varsinkin, jos on nähnyt nämä ninja-elokuvat ja rakastaa taistelua, nämä pelit voivat olla hyvinkin koukuttavia. Vaikka peleissä onkin myös taistelua, ne soveltuvat hyvin myös nuoremmille lapsille, sillä kyseessä on kuitenkin animaatiopeli. Lego Ninjago peleisssä voi yleesä pelata neljän pelaajan voimin useassa eri pelitilassa.

Lego teema-pelit

Legopelejä on eri teemoissa, kuten esimerkiksi Harry Potter -, Marvel-, Jurassic Park –, Star Wars ja Indiana Jones-teemassa. Jokainen pelien pelaaja voi siis löytää oman kiinnostuksen kohteensa pelien joukosta ja eläytyä pelin elokuvalliseen maailmaan. Varsinkin Star Wars –pelit ovat olleet lasten keskuudessa suosittuja, sillä näissä pelataan avaruudessa ja aivan toisenlaisissa ulottuvuuksissa. Avaruuspelit usein kiehtovat erikoisuudellaan ja jännityksellä. Myös Indiana Jones-teemaiset pelit ovat kiehtoneet, sillä pelin kautta pääsee kokemaan jännittävän elokuvan ilman raakaa ampumista.

Lego elokuvapelit

On myös olemassa legoelokuvia, joissa on aivan oma tarinansa ja seikkailunsa. Näistä elokuvista on luotu pelejä, jotka seuraavat johdonmukaisesti elokuvan juonta, jolloin pääset itse kokemaan tarinan uudestaan ja lopputulos riippuu vain siitä, miten hyvin pelaat.

Lego on kehittänyt pelejään hyvin pitkälle ja nykyään voikin löytää erillisen pelin jokaiselle mieluisalle elokuvalle tai teemalle.

Edellinen artikkeliXbox one pelit
Seuraava artikkeliPs5 pelit