Xbox-konsolille löytyy monia samoja ja myös erilaisia pelejä kuin muille konsoleille. Jos siis kiinnostut fantasiapeleistä tai urheilupeleistä, xbox one pelejä löytyy laidasta laitaan. Voit pelata joko yksin tai perheen tai kavereiden kanssa, sillä myös moninpelit onnistuvat tällä konsolilla.

Fantasia-pelit

Fantasia peleissä pääset sukeltamaan sisään monenlaisiin maailmoihin ja tulet kohtaamaan erilaisia velhoja, menninkäisiä ja örkkejä. Fantasiamaailmaan keskittyvissä xbox one peleissä on usein selkeä juoni ja tarina, jonka mukaan pelissä edetään. Usein näissä peleissä on myös ikoninen taustamusiikki, kuten esimerkiksi The Legend of Zelda -pelissä ja fantasiamaailmat on visuaalisesti kauniisti suunniteltu.

Urheilupelit

Urheilupelejä löytyy jokaiseen urheilulajiin liittyen. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut jääkiekosta, xbox-konsolille löytyy hienoja NHL-pelejä, joissa pääset pelaamaan oikeilla NHL-pelaajilla ja –joukkueilla. Jalkapallon faneille Fifa-pelit ovat tietenkin se juttu ja niissäkin pääset pelaamaan reaalielämän joukkueilla. Pelataksesi urheilupelejä, sinun on kuitenkin tiedettävä tai opittava urheilulajin säännöt ensin.

Taistelupelit

Taistelupelit ovat usein vanhemmille pelaajille suunniteltuja niiden sisältämän väkivallan vuoksi. Monet näistä peleistä on joukkuepelejä, joissa yritetään tiiminä voittaa vastapuolen joukkue surmaamalla tarpeeksi pelaajia ja suorittamalla tarvittavia tehtäviä. Taistelupelit ovat usein hyvin jännittäviä ja adrenaliini pysyy varmasti koko pelin ajan korkealla.

Koko perheen pelit

Jos haet pelejä koko perheelle, et myöskään tule pettymään. Xbox-konsolille löytyy myös lapsiystävällisiä animoituja pelejä, joissa lapset pääsevät käyttämään ongelmanratkaisukykyjään ja selvittämään pelin arvoituksia. Pelaaminen voi olla hauska koko perheen aktiviteetti, joka saa tylsät sunnuntai-illat tuntumaan vähän hauskemmilta kuin yleensä. Monissa peleissä tulee myös tehdä yhteistyötä tiiminä, mikä vie pelaamisesta kilpailuhenkisyyden paineet pois. Näin kaikki tuntevat onnistumisen tunteita yhdessä onnistuessaan pelitason suorittamisessa.

Xbox one pelit sopivat siis kaikenlaisille ihmisille ja viihdyttävät sekä kaveriporukkaa että perhettä.

Edellinen artikkeliPokemon pelit
Seuraava artikkeliLegopelit