Pelikonsoli pelit ovat nykyään erittäin suosittuja lasten ja nuorten keskuudessa ja monet aikuisetkin nollaavat niiden avulla ajatuksiaan. Playstation 4 -pelikonsolimallille tarkoitettuja pelejä löytyy valtavasti, eikä yksikään pelaaja jää pettymään etsiessään tiettyä peliä lelukaupasta. Millaiset koko perheen ps4 pelit ovat kaikkein suosituimpia nykyään?

Little Big Planet

Little Big Planet on julkaissut jo 3 eri peliä ja pelin kolmas osa on yhtä suloinen ja jännittävä kuin edellisetkin Little Big Planet ps4 pelit. Peli soveltuu erityisesti lapsille, mutta se on hauska myös vanhemmille. Pelissä jokainen pääsee luomaan oman hahmonsa ja pelimaailmassa edetään yhdessä muiden kanssa, joten peli perustuu enemmän yhteistyöhön kuin kilpailuun. Pelin kuluessa voi kuitenkin halutessaan kerätä lisäpisteitä, jos haluaa pelata kilpailuhenkisesti.

Minecraft

Minecraft-peli on kolmiulotteinen maailma, jossa voi rakentaa kuutioista erilaisia rakennelmia. Tässä pelissä on 5 erilaista pelitilaa; selviytymispelitila, luova pelitila, seikkailupelitila, tarkkailijapelitila ja kovanaama-pelitila. Nimiensä mukaisesti eri pelitiloissa voi joko rakentaa luovasti, yrittää selviytyä tai pysyä näkymättömänä. Pelitilat ovat myös vaikeusasteiltaan eritasoisia ja helpointa on aloittaa luovassa pelitilassa, jossa voi harjoitella kuutioilla rakentamista ja selviytymistä.

Fortnite-peli

Tämä on ps4 peleistä varmaan yksi tunnetuimmista ja tuntuu, että lähes kaikki ovat pelanneet Fortnite-peliä tai ainakin ovat kuulleet siitä. Peli on roolipelin elementtejä käyttävä ammuntapeli, jonka kautta voi tavata jopa uusia ystäviä. Fortnite-pelissä on kaksi pelimuotoa; Save the World ja Battle Royale. Ensimmäisessä pelimuodossa pelaajan on suoritettava erilaisia tehtäviä ja taisteltava zombeja vastaan ja edettävä tarinan mukaisesti pelin loppuun asti. Toisessa pelimuodossa pelaajan on selvittävä viimeisenä hengissä 100 pelaajan joukosta valtavassa taistelussa voittaakseen. Fortnite-pelin ikäraja on kuitenkin 12 vuotta, mikä on otettava ennen pelaamista huomioon.

Edellinen artikkeliPs5 pelit
Seuraava artikkeliTurvaistuin